Rojstnodnevna zabava za otroka v mariboru malo drugače


Rojstni dan je za otroka zelo pomemben in poseben dan in prav je, da na ta dan doživi veliko lepega. Poudarek dajemo igram našega in vašega otroštva. Tako malo je namreč potrebno za radost in veselje.

Pridemo lahko k vam domov ali na lokacijo, ki jo izberete vi ali jo izberemo skupaj.

Ponujamo vam tudi prostor, ki je primeren za piknik in kjer se lahko v času rojstnodnevne zabave svojega malčka podružite tudi starši slavljenca in povabljenih gostov.

Lokacija se nahaja:

  • v naravi, kjer so na voljo sodobna kuhinja, sanitarije in prenočitev,
  • v primeru dežja lahko varno zavetje najdete pod velikim nadstreškom.

Družabne in gibalne igre so že prava redkost. Dandanes prevladujejo moderne igrače, računalniki in ostale elektronske naprave zato poskrbimo, da bodo otroci poznali tudi igre našega otroštva. Otroci se bodo ob igrah dodobra razgibali in zelo zabavali. Zabavo pa lahko popestrimo tudi z:
  • ustvarjalnimi delavnicami, ki so vezane na različne teme,
  • spoznavnimi, tekmovalnimi in domišljijskimi igrami,
  • aktivnostmi za spodbujanje skupinskega sodelovanja in komunikacije.

Najmlajše sončke razveselimo s plesom in z risanjem s prstki, nepogrešljivi pripomočki pa so tudi pesek, voda in plastelin.

ZABAVA ZA PUNCE

Deklice, ki uživajo v lepotičenju se bodo lahko spremenile v princeske in mlade dame. Poskrbeli bomo za lakiranje nohtov, ličenje in urejanje frizur. Na praznovanju se bodo razvajale tudi z masko za obraz, domov pa bodo odšle z začasnim bleščečim tatoojem. Mlade dame bodo nad svojo novo podobo zelo navdušene.

ZABAVA ZA FANTE

Na zabavi se bodo fantje lahko za nekaj časa spremenili v znanstvenike. Mešali bodo, prelivali, opazovali in raziskovali.

Lahko si bodo izdelali tudi svoja prevozna sredstva in iskali skriti zaklad.

Otroke lahko razveselimo tudi s poslikavo obraza in z začasnimi otroškimi tatuji.

Praznovanje traja od 1,5 do največ 4 ure.

Vse animacije so prilagojene starosti otrok ter vključujejo:
  • pripravo zabave v okviru izbrane oziroma dogovorjene teme,
  • okrasitev prostora,
  • material, potreben za izvedbo delavnice,
  • predhodno skupaj z otrokom izdelamo vabila,
  • za slavljenca imamo pripravljeno tudi presenečenje.

Cena za otroški rojstni dan z vključitvijo do 10 otrok znaša 80,00 EUR, za vsakega naslednjega otroka je doplačilo 8,00 EUR.

Izven Maribora se dodajo stroški prevoza in znašajo 0,27 EUR na km.

Poskrbimo lahko tudi za pogostitev in torto, celotni dogodek pa na vašo željo tudi fotografiramo in vam pripravimo CD s fotografijami ali foto album.

V času poletja naj imajo otroci s seboj rezervna oblačila.


Mnenje mamice Dijane

Starši se organizacije rojstnih dni naših otrok pogosto lotimo po liniji najmanjšega odpora – najamemo prostor, animatorje, ki poskrbijo za igro, prigrizke in torto. Izpolnimo v naprej pripravljena vabila in to je to. Prihranimo čas, energijo, otroci uživajo … Kljukica.

In potem spoznaš Petro, ki ti predlaga, da bi rojstni dan organizirali doma. Hmmm … Bomo razmislili. Slavljenki se ob misli, da bi prijatelji prišli k njej domov, zasvetijo oči. No, pa dajmo! Vabila izdelamo sami, bodoča prvošolka potrpežljivo riše in piše črko po črko. Pripravimo sobico, napihnemo balone, mama poskrbi, da gostje ne bodo lačni. Za ostalo poskrbi Razvedrilko.

Petra je prava zakladnica idej za igro, ki jih spretno prilagodi željam slavljenca. Otroci ji sledijo kot hipnotizirani, sodelujejo, rišejo, ustvarjajo, zatopljeni v igro izgubijo občutek za čas. Zna se jim približati in iz njih izvabiti pravljična bitja, spremeni jih v prave umetnike in raziskovalce. Pričara jim izkušnjo, ki jim še dolgo ostane v spominu, tako slavljencu kot malim gostom. Svoje delo opravlja s srcem in otroci to čutijo.

Sobico naše slavljenke še danes krasi dežnik, ki so ji ga izdelali prijatelji, balon, ki ga je sama spremenila v pujska pa se stiska z njenimi plišastimi igračami. Izkušnja, da je s prijatelji sama izdelala lutke in pripravila lutkovno predstavo, ji bo ostala v spominu. In še bi lahko naštevala …

Če želite privoščiti vašemu otroku unikatno in nepozabno praznovanje rojstnega dne, pokličite Petro. Spomnila vas bo, kako malo je potrebno za srečo otrok. Slavljenec ne bo le ime na seznamu, ampak prava zvezda, ki si zasluži le najboljše.

Poslikava obraza

Popestrite rojstnodnevno zabavo ali kak drug dogodek in razveselite vaše najmlajše.

S profesionalnimi barvami za obraz, ki se brez težav sperejo z vodo otrokom naslikamo najrazličnejše motive (metuljčke, kužke, pikapolonice, princeske, gusarje, žirafo, spidermana, batmana ...) in jih popeljemo v čarobni svet domišljije.

Cena za poslikavo obraza vseh otrok na dogodku znaša 30,00 EUR.