Dogodki za odrasle


Vsak osebni praznik ali dogodek ima v življenju posameznika ali skupnosti poseben pomen. To je dan, ko se povežemo z družino, prijatelji, znanci in sodelavci. Ima pridih posebne povezanosti, nam pa dovolite da vam pričaramo in ustvarimo čudovit spomin.

Dogodek je vedno namenjen določenim ciljnim skupinam in s svojo izvedbo slednjim tudi prilagojen.
Z veseljem vam priskočimo na pomoč pri organizaciji rojstnih dni, obletnic in drugih družabnih dogodkov, za vas in vaše sodelavce pa lahko izvedemo tudi zabavne igre in izzive, polne smeha. Z njimi spodbujamo timsko delo, kreativnost udeležencev in medsebojno sodelovanje. Gradimo zaupanje in preverjamo prag vzdržljivosti. Vnašamo pozitivno energijo in spletamo posebne vezi. So odlična sprostitev in dodana vrednost k dogodku.

Program pripravimo glede na Vaše želje in potrebe, izvedemo pa ga na lokaciji, ki ste jo izbrali vi ali na lokacijah, ki jih ponujamo mi:

  • ŠPORT PARK KRSNIK, Dolnja Počehova 34 b, Pesnica pri Mariboru
  • PARACENTER v Oseku, 26 km stran iz Maribora, v smeri Sv. Trojice

Udeležence zmeraj razdelimo v več ekip, ki se sočasno pomerijo v različnih timskih spretnostih in se potegujejo za naziv "naj ekipe". Program traja najmanj 2 uri in je namenjen najmanj 10 udeležencem.

V kolikor želite, smo na dan dogodka z veseljem prisotni tudi z animacijo za najmlajše po uveljavljenem ceniku.

Poskrbimo lahko tudi za naročilo glasbe, cvetličnih aranžmajev, okrasitev prostora …

Nekaj slikovnih utrinkov