Rojstnodnevne zabave za otroke v Mariboru malo drugače


Rojstni dan je za otroka zelo pomemben in poseben dan in prav je, da na ta dan doživi veliko lepega.

Poudarek dajemo igram našega otroštva in otroštvu naših babic in dedkov.
Bistvo življenja je namreč v preprostih stvareh. Otrokom omogočamo igre v katerih so prepuščeni svoji iznajdljivosti, ustvarjalnosti in domišljiji. Veliko krat slavljencu izdelamo tortico iz peska, vejic in iz čudovitih travniških cvetlic ali iz pisanega jesenskega listja in ostalih plodov, si zgradimo trdnjavo iz vej ..., nepogrešljiv pa je tudi gumitvist. Otroci zelo radi prisluhnejo tudi INTERAKTIVNI pravljici, v kolikor nam izbrana lokacija praznovanja to dopušča, pa izjemno radi gnetemo tudi testo in iz njega oblikujemo slastne piškote, ki pa jih na koncu z velikim veseljem pospravimo v svoje želodčke.

Otrokom ponudimo priložnost, da začutijo čar našega otroštva in otroštva naših babic in dedkov. Tako malo je namreč potrebno za radost in veselje.

Pridemo lahko k vam domov ali na lokacijo, ki jo izberete vi, prostor za praznovanje pa ponujamo tudi mi tako v Mariboru kot v njeni okolici.

Otroci se bodo ob igrah dodobra razgibali in zelo zabavali. Zabavo pa zmeraj popestrimo tudi z:

  • ustvarjalnimi delavnicami, ki so vezane na različne teme in primerne glede na letni čas,
  • spoznavnimi, tekmovalnimi in domišljijskimi igrami,
  • aktivnostmi za spodbujanje skupinskega sodelovanja in komunikacije,
  • modeliranjem balonov.

Najmlajše sončke razveselimo s plesom in z risanjem s prstki, nepogrešljivi pripomočki pa so tudi pesek, voda in plastelin.

Deklice, ki uživajo v lepotičenju se bodo lahko spremenile v princeske in mlade dame. Poskrbeli bomo za lakiranje nohtov, ličenje in urejanje frizur. Na praznovanju se bodo razvajale tudi z masko za obraz, domov pa odšle z začasnim bleščečim tatujem.

Kak teden ali deset dni pred zabavo slavljenca obiščemo na domu, se z njim spoznamo in izdelamo vabila, slavljencu pa ob prihodu na praznovanje podarimo tudi posebno darilo.

Cena za otroški rojstni dan z vključitvijo do 10 otrok znaša 80,00 EUR, za vsakega naslednjega otroka je doplačilo 8,00 EUR.

Izven Maribora se dodajo stroški prevoza in znašajo 0,27 EUR na km.

Celotni dogodek na vašo željo tudi fotografiramo in vam pripravimo foto album. Za to storitev je potrebno doplačilo.Mnenje mamice Dijane

Starši se organizacije rojstnih dni naših otrok pogosto lotimo po liniji najmanjšega odpora – najamemo prostor, animatorje, ki poskrbijo za igro, prigrizke in torto. Izpolnimo v naprej pripravljena vabila in to je to. Prihranimo čas, energijo, otroci uživajo … Kljukica.

In potem spoznaš Petro, ki ti predlaga, da bi rojstni dan organizirali doma. Hmmm … Bomo razmislili. Slavljenki se ob misli, da bi prijatelji prišli k njej domov, zasvetijo oči. No, pa dajmo! Vabila izdelamo sami, bodoča prvošolka potrpežljivo riše in piše črko po črko. Pripravimo sobico, napihnemo balone, mama poskrbi, da gostje ne bodo lačni. Za ostalo poskrbi Razvedrilko.

Petra je prava zakladnica idej za igro, ki jih spretno prilagodi željam slavljenca. Otroci ji sledijo kot hipnotizirani, sodelujejo, rišejo, ustvarjajo, zatopljeni v igro izgubijo občutek za čas. Zna se jim približati in iz njih izvabiti pravljična bitja, spremeni jih v prave umetnike in raziskovalce. Pričara jim izkušnjo, ki jim še dolgo ostane v spominu, tako slavljencu kot malim gostom. Svoje delo opravlja s srcem in otroci to čutijo.

Sobico naše slavljenke še danes krasi dežnik, ki so ji ga izdelali prijatelji, balon, ki ga je sama spremenila v pujska pa se stiska z njenimi plišastimi igračami. Izkušnja, da je s prijatelji sama izdelala lutke in pripravila lutkovno predstavo, ji bo ostala v spominu. In še bi lahko naštevala …

Če želite privoščiti vašemu otroku unikatno in nepozabno praznovanje rojstnega dne, pokličite Petro. Spomnila vas bo, kako malo je potrebno za srečo otrok. Slavljenec ne bo le ime na seznamu, ampak prava zvezda, ki si zasluži le najboljše.

Poslikava obraza

Popestrite rojstnodnevno zabavo ali kak drug dogodek in razveselite vaše najmlajše.

S profesionalnimi barvami za obraz, ki se brez težav sperejo z vodo otrokom naslikamo najrazličnejše motive (metuljčke, kužke, pikapolonice, princeske, gusarje, žirafo, spidermana, batmana ...) in jih popeljemo v čarobni svet domišljije.

Cena za poslikavo obraza vseh otrok na dogodku znaša 30,00 EUR.


Začasni tatuji

Rojstnodnevno zabavo vaših sončkov ali kak drug dogodek z veseljem popestrimo tudi z začasnimi tatuji. Na nežno otroško kožo se nanesejo hitro in enostavno, v svojih pisanih barvah pa so na nežni otroški koži obstojni najmanj 10 dni.