Talne igre na zunanjih površinah


Bi se strinjali s tem, da smo se ljudje v zadnjem času, predvsem sedaj, v informacijski dobi, zelo spremenili? Dejstvo je, da smo drugačni kot smo bili še 10 let nazaj. In dejstvo je, da tako otroci kot odrasli vse manj prostega časa preživimo odzunaj, v naravi.

Popestrite asfaltne, betonske ali tlakovane površine ob vrtcu, šoli, bloku ali domači hiši z veselimi barvami in oblikami in omogočite otrokom in sebi zabavno, poučno in aktivno preživljanje prostega časa.

Naše prednosti:

 • velikost talne igre prilagodimo velikosti prostora, ki je na razpolago,
 • pri svojem delu uporabljamo visoko kakovostne barve, ki so zelo dobro mehansko in UV odporne,
 • pri izrisu izbranih talnih iger k sodelovanju povabimo tudi otroke in tako že pred samo igro spodbujamo njihovo kreativnost,
 • barve nanašamo ročno, s čopičem,
 • popestrimo tudi tlakovane površine,
 • večletna obstojnost barv,
 • vesele barve in oblike,
 • igre ne drsijo,
 • dostopne cene.

Vabljeni k ogledu kataloga Razvedrilkovih talnih iger (8 MB) v katerem je zbranih le nekaj izmed več kot trideset iger, ki jih ponujamo, lahko pa skupaj ustvarimo tudi povsem nove podobe.talne igre, igre na prostem


Talne igre na notranjih površinah


Talne igre veselih barv in oblik spodbujajo gibanje in omogočajo zabavo, učenje in razvijanje ter ohranjanje ravnotežja in koordinacije tudi na notranjih talnih površinah v vrtcih, šolah ali otroških igralnicah. Na voljo so v obliki talnih nalepk. Poljubno talno igro namreč ponujamo na kvalitetni samolepilni foliji, ki je obdelana s protizdrsno talno laminacijo.

Uporabljamo visokokakovostne materiale in z uporabo laminacije zagotavljamo še dodatno zaščito in odpornost na mehanske vplive.

Igre kot so »Človek ne jezi se«, Šah, Monopoly … je moč prilepiti tudi na mizo. Laminirana podlaga na kateri je izrisana namizna igra služi kot zaščita, njihova pozitivna lastnost pa je tudi ta, da se ne bleščijo.Brezplačen izris talnih iger vrtcem v Sloveniji


Razvedrilkov projekt "Z gibanjem do znanja" prvič izpeljan v letu 2018
Razvedrilko se med drugim zavzema tudi za ureditev javnih in zasebnih otroških igrišč. S kakovostnimi barvami in najrazličnejšimi oblikami namreč rada popestrim asfaltne, betonske ali tlakovane površine na igriščih vrtcev, šol, pred hišami, večstanovanjskimi stavbami, trgovskimi centri, tudi pred domovi starejših občanov …

Talne igre namreč:

 • spodbujajo h gibanju prav vse generacije,
 • pripomorejo k umiritvi otrok z vedenjskimi motnjami,
 • omogočajo sprostitev, zabavo in kakovostno preživljanje prostega časa na svežem zraku,
 • pripomorejo k spontanemu učenju barv, števil in črk,
 • spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost,
 • pripomorejo k razvoju ravnotežja, koordinacije, kondicije in odrivne moči in
 • spodbujajo zdravo tekmovalnost in poštenost.

V letu 2018 sem z njimi želela BREZPLAČNO popestriti zunanje talne površine pred posameznimi enotami vrtcev iz območja celotne Slovenije. K sodelovanju sem povabila tudi podjetja, prav tako iz območja celotne Slovenije. Na povabilo so se pozitivno odzvala le podjetja iz Mestne občine Maribor.

S pomočjo finančne in materialne podpore podjetij Staninvest - Našupravnik.si, DOBA, Trgovina Mavrica Maribor, Salon razvajanja, Mariborski vodovod, javno podjetje, d. d., Inter koop d. o. o., Kainoto d. o. o. in KHD d. o. o. sem zunanje talne površine tako popestrila le v Mestni občini Maribor in sicer pred kar 15 enotami vrtcev.Otroci enot Vrtca Pobrežje, Vrtca Studenci, Vrtca Otona Župančiča, Vrtca Ivana Glinška in Vrtca Jadvige Golež se s pomočjo pisanih oblik že veselo zabavajo in gibajo na svežem zraku, glede na sam izris, predvsem MOTORIČNIH POTI pa verjamem, da vsak dan znova odkrijejo nekaj novega.

Dragi PODPORNIKI projekta - izkazana podpora mi pomeni zelo veliko in mi hkrati daje moč, da si bom kot Razvedrilko za dobro celotne družbe še naprej drznila posegati v še tako, na prvi pogled, nemogoče cilje.

Iskrena in iz srca velik HVALA vsakemu izmed vas. Smo dokaz, da za srečo, radost in veselje naših otrok ni potrebno veliko – le dobra volja in pogum.

V letu 2019 s projektom nadaljujem.
V kolikor bi kot podjetje ali posameznik želeli sodelovati in skupaj z nami ustvariti še eno čudovito zgodbo v vašem kraju, mi lahko pišete na info@razvedrilko.si ali me pokličete na 031 582 507.